Elkészítés: A tésztához valókból kelt tésztát dagasztunk, meleg helyen duplájára kelesztjük.
Kinyújtjuk kb. 0,5 cm vastag kb. téglalap formára. A kikevert töltelékkel megkenjük, felcsavarjuk, éles késsel 12 egyenlő részre vágjuk. Sütőpapírral bélelt nagy tepsibe sorakoztatjuk.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tetejüket tojással megkenjük, addig pihentetjük, ameddig a sütő előmelegszik, kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
A tepsiben hűtjük, a tetejéhez valókat összekeverjük, a sűrű cukormázat kanálról rácsorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.