A szilvát megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. A gyümölcshúst felaprítjuk. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Egy lábasba tesszük az előkészített zöldségeket a fahéjjal, 4 ek vízzel és 3 ek cukorral. Az egészet felforraljuk, majd 5 percig főzzük.
Összeforgatjuk a zabpelyhet, a lisztet, a kissé megolvasztott vajat és a maradék cukrot.
A gyümölcsös keverékből kivesszük a fahéjrudat, majd a gyümölcsöket egy tűzálló tálba kanalazzuk. Kézzel rámorzsoljuk a zabpelyhes keveréket, végül az egészet 200 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.