Elkészítés: A tésztához a tojásokat elkeverjük a cukorral és a vízzel, majd hozzáadjuk a sütőporral összevegyített lisztet, a diót, a fahéjat meg a sót. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben úgy sütjük, mint a piskótát.
A krémhez a pudingokat a tejjel és a cukorral megfőzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukor egy részével kikavart vajat, majd rákenjük a kihűlt tészta tetejére.
A tejszínt felverjük a maradék porcukorral és a habfixálóval, rákenjük a krém tetejére, majd szépen elsimítjuk, végül csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.