A csontozott, bőrtelenített csirkemellet vékony csíkokra vágom, és a következő fűszerekkel bepácolom: bors, zúzott fokhagyma, só, kevés citromlé.
Majd hűtőbe teszem fél órára.
Ezalatt szeletelt hagymát, zöldpaprikát kevés olívaolajon megdinsztelek. Majd félreteszem.
Egy keményebb paradicsomot apró kockákra felvágok, hozzáadok apró kockákra vágott fehér hagymát, kevés citromlevet és tabasco szószt.
Majd a hűtőbe teszem. Aki szereti, leturmixolhat egy avokádót kis majonézzel és pár csepp citromlével.
Ezt is a hűtőbe teszem. Majd a csirkemellet kevés olívaolajon kis vajjal megsütöm.
Mikróban egy tortillát kissé megmelegítek, majd megkenem az avokádós krémmel,
kis tejföllel, rárakom a frissen kisült húscsíkokat, majd a dinsztelt hagymát, paprikát és a tabasco szószos paradicsomot, ezt feltekerem és kész is.
Aki szereti, reszelt sajtot is rakhat bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.