Elkészítés: A póréhagymát felkarikázom, a fokhagymát aprítom, a krumplit kockára vágom.
Egy fazékban kevés olívaolajon megolvasztom a vajat, ráteszem a póréhagymát és a fokhagymát, fűszerezem, beleteszem a babérleveleket. Felöntöm 6 dl vízzel, főzöm. Beleöntöm a bort és a tejszínt.
Amikor megfőtt, félreteszek a póréhagymából, a többit turmixolom.
Visszateszem a levet a fazékba, bele a félretett póréhagymákat.
Tálaláskor csorgatok rá tejszínt és szórok rá kurkumát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.