Elkészítés: A hagymákat apróra vágom, a zellert megpucolom, a gumóját szeletelem, majd kockára vágom, a szárát darabolom, levelét aprítom. A krumplit meghámozom, kockára vágom, a chilit karikára vágom. A bacont darabolom.
Egy lábasban olajon a a bacon megsütöm, kiveszem félreteszem. Az olajban a hagymát félig megdinsztelem, majd hozzáadom a többi zöldséget is, együtt dinsztelem, majd felöntöm vízzel, fűszerezem.
Kb. 25 perc elteltével öntök bele főzőtejszínt és bort. Felrottyantom, majd elzárom.
Tálalok. A tányérba merem a levest, teszek rá egy kanál tejfölt, egy nagy zellerlevelet, s szórok rá sült bacont.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.