Elkészítés: A búzadarát kevés olajon megpirítom, kevés vízzel felengedve állandó kevergetéssel megfőzöm.
Az őrölt borsot, a lestyánt, a gyömbért, a darált húst és a főtt darát egy tálba teszem, hozzáadom a tojásokat, sima masszává keverem. Sóval, borssal ízesítem, adok bele kevés olajat és a zöldborsszemeket, valamint a fenyőmagot. Alaposan összedolgozom.
A kész töltelékkel megtöltöm az előre elkészített csirkét, amit kívül, belül sóval, borssal bedörzsöltem.
Előmelegített sütőben 200 fokon 1 óra alatt megsütöm. Párolt zöldséggel, burgonyapürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.