A vöröshagymát apró kockára vágom és az olíva olajon megpárolom, hozzáadom a reszelt fokhagymát, a konzerv paradicsomot, a paradicsom pürét, a vizet, sózom, borsozom, majd az egészet összeforralom.
Ha a leves felforrt összeturmixolom a bazsalikommal, az oregánoval, ha szükséges utána fűszerezem - én ezt a levest jó fűszeresen szeretem - és forrón vagy hidegen, kockára vágott fetasajttal kínálom.
Ha nagyon sűrűnek találjuk, vízzel higitható, csak akkor forraljuk fel újra, a turmixolás után.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.