Elkészítés: A lapokhoz a margarint, a cukrot, a tojást, a sütőport, a mézet és a tejet összekeverem, tűz felett összeolvasztom, majd amíg még forró, hozzáadok annyi lisztet, amennyit felvesz (50-60 dkg). 3-4 részre osztom (attól függően, hogy mekkora tepsim van), kb. fél kisujjnyi vastagságra nyújtom, és a tepsi hátán rendre megsütöm a lapokat (minden alkalommal kis margarinnal megkenem a tepsit). A krémhez a vaníliás pudingokat a cukorral, a liszttel és az 1 l tejjel közepes tűzön kevergetve kemény péppé főzöm. Amikor kihűlt, eldolgozom a margarinnal. Az így kapott krémet a lapok közé kenem egyenlően elosztva. A sütemény tetejére kókuszreszeléket szórok vagy glazúrt (csokoládémázat) teszek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.