Elkészítés: Hőálló tálban a kávéskanál olívaolajat elkenjük, majd a száraztészta egyik felét a tál aljába szórjuk. (Ne lepődjünk meg itt rögtön az elején, jó lesz, ki van próbálva. :)
Picit megszórjuk sóval, majd az előzőleg felszeletelt paradicsom egyik felét egyenletesen eloszlatjuk a tetején, megsózzuk, és bazsalikommal megszórjuk ízlés szerint. Ha szeretjük a fokhagymás ízeket, 1 gerezd apróra vágott fokhagymát is tehetünk bele. A szintén feldarabolt mozzarella egyik felét rátesszük, ezután jöhetnek a rákocskát teljes mennyiségben. Majd a maradék alapanyagokat az előbbi sorrendben újra rétegezzük. Az egész alá 2-3 evőkanál vizet tehetünk - így picit hamarabb lesz kész, majd lefedve közepes hőfokon készre sütjük. Ne féljünk, a tészta megpuhul biztosan, de idő kell neki. Fogjuk látni, amikor kész. A tetejére szórhatunk parmezánt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.