Elkészítés: A tasakos rizst és a tojásokat felteszem főni.
Egy serpenyőben olívaolajon az apróra vágott fokhagymát megdinsztelem, rárakom a garnélákat, az olívabogyókat, a koktélparadicsomokat, a felkarikázott chilipaprikákat, locsolok rá a szószokból és a vörösborból, fűszerezem, facsarok rá citromlevet.
A tojásokat felszeletelem, a rizshez keverem, sózom, borsozom. Egy kis tálba rakom, amit a tányér közepére helyezek. Díszítem petrezselyemlevéllel, köré rakom a garnélákat, az olívabogyókat és koktélparadicsomokat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.