Elkészítés: Az összezúzott fokhagymát eldolgozzuk a fűszerpaprikával, kevés sóval, és a kiterített, nem túl hosszú, inkább széles dagadóra kenjük. Szorosan összegöngyöljük a húst, és zsineggel átkötjük.
Tepsibe fektetjük, meglocsoljuk forró zsírral, kívülről megszórjuk fűszerkeverékkel. A tepsit alufóliával letakarjuk, és a húst saját levében sütjük. Amikor megpuhult a hús, kicsit még pirítjuk fólia nélkül.
A kész húsról a zsineget levágjuk, szeletelve tálaljuk. Nem csak melegen, de hidegen is kitűnő étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.