A vajat robotgép nagy keverőtáljában, magas fokozaton fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a kétféle cukrot, kb. 3 percig keverjük. Keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojásokat, végül a vaníliát.
Egy másik tálban összeszitáljuk a lisztet, a sütőport és a sót. A száraz alapanyagokat a cukros-vajas keverékbe forgatjuk. Csomómentesre keverjük, végül a tejfölt a masszába dolgozzuk.
A kétféle csokit finomra aprítjuk, és a tésztába forgatjuk.
A csokis tésztamassza felét egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe kanalazzuk.
Mindegyikbe egy kevés mogyoróvajat is teszünk, majd szétosztjuk a maradék tésztamasszát a mélyedésekben. Végül a muffinokat 175-180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.