A mogyoróvajjal együtt egy tálba öntjük az összes hozzávalót, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk úgy, hogy egy homogén masszát kapjunk.
A masszából diónyi golyókat formázunk, majd egymástól távolabb egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük mindet (mindenképpen távolabb legyenek egymástól, mert sütés közben elterülnek).
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 15-20 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve a tepsin hagyjuk kihűlni, hogy teljesen megszilárduljon, és jó ropogós legyen a keksz.
Megjegyzés
Kínálhatjuk pl. a délutáni tea mellé, esetleg egy pohár hideg tejjel, de csak magában elropogtatva is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.