Kézi mixerrel habosra keverjük a puha vajat a cukorral. Hozzáadjuk a tojásokat, és szépen eldolgozzuk.
Azután elvegyítjük a lisztet az őrölt fahéjjal és a szegfűszeggel, majd a vajas masszához adjuk, és simára keverjük.
Evőkanál segítségével kis halmokat adagolunk egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és alacsony hőfokon majdnem teljesen készre sütjük. Mielőtt teljesen megsülne a tészta, tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatjuk, majd visszatoljuk a sütőbe, és készre sütjük. Végül kivesszük, és miután kihűltek a kekszek, meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.