A tésztához a trappista sajtot lereszeljük. A vajat elmorzsoljuk a lisztben, hozzáadjuk a sütőport, a szezámmagot, egy nagy csipet sót és a felvert tojást. Beleforgatjuk a sajtot, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk a tésztát. Folpakba csomagoljuk, és a hűtőszekrényben pihentetjk 30 percig.
A pihentetett tésztát liszttel beszórt felületen 2-3 mm vékonyra nyújtjuk, és 16 darab egyforma téglalapra vágjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 12-14 percig sütjük.
A kihűlt kekszek felét megkenjük az átkevert krémsajttal, megszórjuk reszelt sajttal, és kettesével összeragasztjuk a többi keksszel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.