A tejcsokoládé és a vajkaramella felét és 6 dkg mogyoróvajat felolvasztunk, és elolszlatjuk egy folpackkal kibélelt, kisebb tepsiben, majd hűtőbe tesszük.
A margarint, a cukrot, a pillecukrot és a sűrített tejet összefőzzük. Levesszük a tűzről, majd hozzáadunk 6 dkg mogyoróvajat és a vaníliás cukrot. A csokis krémre kenjük, majd visszatesszük a hűtőbe.
Megolvasztjuk a tejkaramellát a habtejszínnel, és hozzákeverjük a sós mogyorót. Rákenjük a sütire, és visszatesszük a hűtőbe.
Felolvasztjuk a maradék tejcsokoládét, vajkaramellát és mogyoróvajat, és rákenjük a krémre, majd a hűtőbe tesszük, amíg megszilárdul. Miután kivettük a hűtőből, azonnal felszeleteljük egy hideg késsel, mert szobahőmérsékleten gyorsan puhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.