A tésztához a tojást és a cukrot habosra keverjük, beledolgozzuk a kakaóport, a lisztet és a sütőport. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig, tűpróbáig sütjük.
A krémhez a túrót a tejföllel és a cukorral összekeverjük. A habtejszínt habosra keverjük, belereszeljük a citromhéjat, majd össszedolgozzuk a túróval.
A kihűlt tészta tetejére kenjük a túrós krémet, rácsorgatunk 1 tábla olvasztott csokoládét, 3 ek karamellizált cukrot, végül pedig megszórjuk az apróra tört mogyoróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.