A sütőt előmelegítjük, és egy nagyobb tepsit (30*38 cm) kibélelünk sütőpapírral. A lisztet egy tálba szitáljuk, és elkeverjük benne a sütőport. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket habverővel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, amivel további 2-3 percet verjük. Beleöntjük a tojások sárgáját, ezzel is 2-3 percet verjük. Beleszórjuk a sütőporos lisztet, és egy fakanállal óvatosan összeforgatjuk a tésztát. A masszát tepsibe simítjuk, és 180 fokon 25 perc alatt alul-felül sütéssel megsütjük, és tűpróbával ellenőrizzük. Kiborítjuk a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingporokat összekeverjük a cukorral, és a tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük. Sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és összekeverjük. Ezután a piskótára simítjuk.
A tejszínt keményre verjük a habfixálóval, és a pudingos rétegre kenjük. A tetejére csokit reszelünk. Legalább 1 órára a hűtőbe tesszük, ezután egy éles késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.