A tésztához összekeverjük a lisztet és porcukrot. Összedolgozzuk a tojással, a vaníliás cukorral, a felkockázott vajjal és a rummal. Fóliába csomagoljuk, majd hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Elosztjuk a tésztát 30 egyforma darabra, és kosárkaformákba nyomjuk.180 fokra előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük. Hagyjuk a formában kihűlni, majd óvatosan kiborítjuk belőle.
A cukorból karamellt készítünk 2 ek vízzel. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a mézet és a tejszínt, majd megtöltjük vele a tésztakosárkákat. Végül mindegyik kosárka tetejére 1-1 db felezett diót teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.