A halat megtisztítjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd megszórjuk őrölt köménnyel.
A halszeleteket egyesével alufóliára fektetjük, és olívaolajjal meglocsoljuk.
Ha kész, óvatosan betakarjuk őket, ráfektetjük a parázsra, majd pár percig mindkét oldalán átsütjük.
Mellé szintén parázson sült burgonyát kínálunk. A krumplikat megmossuk kefével, kissé megszurkáljuk, és alufóliára fektetve, olajjal meglocsolva megsütjük.
Megjegyzés
Nagyon finom nyári grill étel, amely mellé friss, ropogós salátát vagy nyári zöldségeket tálalunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.