A pontytörzset besózzuk 2-3 órával a halászlé készítése előtt. Közben a vöröshagymát összevágjuk és 1 liter vízben, a halászlékockával együtt megfőzzük.
Ahány kilogramm a hal, annyi liter hideg vízbe feltesszük főni a hagymával együtt (ebbe számítsuk bele a hagyma főzővizét is). Amikor forr, ízlés szerint pirospaprikát, halászlékockát, zöldpaprikát, kevés paradicsomot teszünk még hozzá, és ha kell, kevés sót szórunk bele. Nem túl nagy lángon, forrástól számítva 35-40 percig főzzük.
A halászlébe sós vízben kifőzött gyufatésztát is tehetünk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.