A vöröshagymát meghámozzuk, felaprítjuk, majd egy nagy fazékban megdinszteljük a felhevített olajon. Meghámozzuk a sárga- és a fehérrépát, karikákra vágjuk, és a hagymához adjuk. Állandó kevergetés mellett 5-6 percig pirítjuk, majd ráöntjük a halászléalapot, és összeforgatjuk vele.
Felöntjük 1,5 liter vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön, fedő alatt 20-25 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérleveleket és a felaprított fokhagymát. A levesbe rakjuk a pontypatkókat, és a halszeleteket 15 percig főzzük.
A tejfölt fokozatosanelvegítünk 2-3 merőkanál levessel, majd a fazékba öntjük, és elkeverjük. A citrom kifacsart levével ízesítjük, és tányérokba merjük. Végül megszórjuk kaporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.