A pontyot patkó alakúra felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk. A fazékba feltesszük főni az apró halakat és a ponty fejét. Ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel.
Hozzáadjuk a vöröshagymát felaprítva, a pirospaprikát, a felaprított csilipaprikát és a paradicsomlevet.
Amikor megfőtt, leszűrjük, a halakat kiszálkázzuk, majd átpasszírozzuk. A leszűrt hallevet visszatesszük a tűzre, beletesszük a kipasszírozott halat, a vörösbort és a pontyszeleteket. Néhány percig főzzük.
Megjegyzés
Ma a férjem kívánságát teljesítettem,nagyon szereti,persze fogni is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.