A halszeleteket besózzuk, és félretesszük kb. 1 órára. Közben megfőzzük a halászlébe a gyufatésztát.(Én most rizstésztát vettem, és azt főztem hozzá, nagyon finom volt az is.)
Amikor letelt az 1 óra, akkor a halszeleteket berakjuk egy lábosba, felöntjük vízzel, úgy, hogy 2 ujjnyira ellepje.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, azt is belerakjuk, s az összetört halászlékockákat is. Néha óvatosan megkeverjük, nehogy összetörjenek a halszeletek. Kb. 20 perc után megkóstoljuk, hogy elég sós-e, ha nem, akkor utánasózunk.Ízlés szerint tehetünk bele csípős paprikát.
Forrástól számítva kb. fél óra alatt elkészül a halászlé, ha megfőtt a hal, átszűrjük. Külön tálaljuk a halászlét, külön tányérban a halakat, és külön tányérban a tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.