Egy 20 cm-es kapcsos tortafomát enyhén kivajazunk, sütőpapírral gyűrődésmentesen kibélelünk, majd tollecsettel, langyos vajjal alaposan átkenjük a forma alján lévő sütőpapírt.
A kivajazott tortaaljat megszórjuk a barnacukorral, a fűszerkeverékkel, a reszelt citromhéjjal, majd megpucoljuk az almákat, vékony cikkekre vágjuk és kör alakban kirakjuk vele a forma alját.
A margarint 2 percig habverővel, közepes fokozaton felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát, sütőport és sót. Közepes fokozaton kásásra verjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot, az aromát és még 2 percig keverjük.
A tésztát az almás alapra öntjük, majd előmelegített sütőben 160 fokon kb. 30 perc alatt, tűpróbáig készre sütjük és kínáló tányérra borítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.