A narancsokat meghámozzuk, kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk. Folpackkal kibélelünk egy kb 2,5 literes tálat, majd az alját és az oldalát kirakjuk a narancskarikákkal, és elkészítjük a túrós-joghurtos tölteléket.
A habtejszínt felverjük a vaníliás cukorral, a túrót összekeverjük a joghurtokkal és a 6 kanál cukorral, és óvatosan összekeverjük a felvert habtejszínnel.A zselatint 1 dl forró vízben feloldjuk, majd összekeverjük a túrós masszával.
A piskótákat 1 db narancs kifacsart levében megmártjuk, a túrós massza egy harmadát óvatosan ráöntjük a narancskarikákra, erre rárakjuk a mártogatott piskótákat, banánszeletekkel borítjuk, majd ezt megismételjük még egyszer.
Az utolsó harmad túrós masszát áztatott piskótával rakjuk ki (ami majd a sütemény alja lesz), lezárjuk folpack-kal, és minimum 5 órára a hűtő alsó részébe dugjuk. Ha alaposan lehűlt, egy tányér segítségével kiborítjuk a tálból, eltávolítjuk a folpack-ot. Tejszínhabba kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.