Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatjuk. A kétféle lisztet összekeverjük a sóval, tojással, majd a megkelt élesztővel és az étolajjal összegyúrjuk. Egy lágyabb tésztát kapunk. Kelesztőtálba tesszük és duplájára kelesztjük.
Ha megkelt, a tésztát lisztezett felületre tesszük, tepsi méretre nyújtjuk. A nyújtófára gyengéden rátekerjük és a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A barackokat vékony szeletekre szeljük, kirakjuk vele a tésztát.
Elkészítjük a tölteléket. A túrót, a tejfölt, a cukrot, a vaníliás cukrot jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és a pudingport. Alaposan összekeverjük, és ráöntjük a barackos lapra. 200 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. Ha langyosra hűlt, akkor már szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.