Elkészítés: A burgonyát hámozást követően kicsit nagyobb, mint 1 cm-es kockákra darabolom, sós vízben 6-8 perc alatt puhára főzöm. A sárgarépát hasonló méretűre vágom, 3-4 perc alatt roppanósra főzöm. A rózsáira bontott brokkolival is így járok el – de amint puhulni kezd, leszűröm, jeges vízbe teszem, hogy megőrizze élénkzöld színét. Természetesen aki puhán szereti, nyugodtan főzzön mindent puhára! A paprikákat is a burgonyához hasonló méretűre kockázom, a csemegeuborkát azonban egészen apróra, kb. 1/2 cm-esre. Minden hozzávalót nagy salátástálba halmozok.
Az öntet hozzávalóit alaposan elkeverem, meglocsolom vele a salátát, majd óvatosan átforgatom. Tálalás előtt legalább 20-30 percet pihentetem lefedve a frizsiderben.
Frissensültekhez köretként, de önállóan vagy friss péksüteménnyel is sikert arat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.