A burgonyát és a répát meghámozzuk, apróra vágjuk. A kelkáposztát megmossuk és vékony csíkokra vágjuk.
A burgonyát és a répát beletesszük a zöldséglevesbe, főzzük pár percig, majd hozzáadjuk a kelkáposztacsíkokat. Ne főzzük túl, maradjanak a zöldségek roppanósak. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyünk bele köménymagot.
Egy merőkanál levest összeturmixolunk a kefírrel, majd visszaöntjük. Beletesszük a karikára vágott virslit, és 2 perc múlva lezárjuk a hőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.