Elkészítés: A csirkecombokat előző este bepácolom és hűtőben tartom. Másnap reggel tepsibe rakom a húst, a pácanyagból tetszés szerint kenek a tetejére. Rárakom a gombafejeket, majd megszórom gyömbérrel és fehérborssal. A tisztított, darabokra vágott zöldségeket rárakom, megsózom és lestyánnal fűszerezem. A fehérkáposztát a tetejére szeletelem. Az öntethez valókat mikróban melegítve péppé keverem és gusztusosan a káposztára csorgatom. Alufóliával letakarom és 150 fokon 3 órán keresztül sütöm. Ekkor a fóliát eltávolítom és kb. 20 percig tovább sütöm 200 fokon.
Kellően magas sütőedényt használok, mert a hús levet ereszthet.
Személyes hozzáfűzés: Bármilyen párolt zöldséggel variálhatjuk. Cukkini és padlizsán nem illik hozzá, de karfiollal, egész kisméretű vöröshagymával, brokkolival, kelkáposztával finom lesz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.