A mézet felforrósítjuk, majd hidegre tesszük. Amikor langyos, apránként belekeverjük kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat, a fűszereket és a citromhéjat.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, majd átszitáljuk, és kanalanként hozzákeverjük a mézes masszához.
A tésztát kikent, magasabb szélű tepsibe öntjük, és vízbe mártott késsel egy centi vastagra simítjuk. A felezett mandulával kirakjuk a tetejét úgy, hogy a felszeletelés után minden szeletre négy mandula kerüljön.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Ha egy kicsit kihűlt, felszeleteljük, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.