Elkészítés: Először kikeverem a fűszervajat: a botmixer edényébe beleteszem a vajat és a frissen szedett zöldfűszereket, valamint a zúzott fokhagymát, összemixelem.
A pisztrángról lekapargatom a pikkelyeit. A fejét csak azért vágtam le, mert nem fért el a tepsiben, de lehet rajta hagyni. Beirdalom a halat, és bekenem a vajjal kívül-belül, teszek bele 2 szelet citromot.
Nagyjából 20 perc alatt sül meg előmelegített sütőben. Köretként kínálhatunk mellé rizst, vagy süthetünk a hal mellett egy kis krumplit. Én simán csak friss paradicsomot ettem mellé. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.