Elkészítés: A szalonnát kis kockára vágva a vajon kisütjük. Az egyik hagymát kockára, a másikat hosszában csíkokra vágva megdinszteljük, beleaprózzuk a fokhagymát, majd rádobjuk a darált húst, és egy sűrű, pörköltszerű alapot készítünk sóval, borssal, kis pirospaprikával.
Ezután a nagyobb kockára vágott paprikákat beleforgatjuk, szinte sütjük, nem lefedve, állandó forgatás és keverés mellett! Csak a legvégén kerül bele a paradicsom, 1x1 cm-s kockákra vágva, és csak 3-5 percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.