Előkészítés: Elkészítjük a tésztát: felverjük a tojásfehérjét, és apránként hozzáadjuk a cukrot. Kikeverjük a tojássárgáját, és hozzáadjuk a fehérjéhez. A masszába keverjük a mandulát, a lisztet és a vajat. Kivajazunk, kilisztezünk két - egy nagyobb (28 cm átmérőjű) és egy kisebb (20 cm átmérőjű) - kapcsos tortaformát.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A masszát szétosztjuk a két tortaformába. A kisebbiket 30, a nagyobbikat 45 percig sütjük. A biztonság kedvéért tartsunk tűpróbát. Hűlni hagyjuk. Elkészítjük a krémet: kikeverjük a tojássárgáját és a cukrot. Hozzáadjuk mascarponét. A tejszínt kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a krémbe. Éjszakára be hűtjük. A gyümölcsöt megtisztítjuk, megmossuk, alaposan lecsepegtetjük. Hat részre osztjuk. Mindkét tortát vízszintesen három lapra vágjuk. A krémet négy részre osztjuk. Az egyik nagyobb adagot rákenjük az első nagy tortalapra úgy, hogy a szélétől 2,5 centire már ne kerüljön a masszából. Rászórunk egy adagnyi gyümölcsöt, és belenyomkodjunk. Lefedjük a középső lappal, és megismételjük a műveletet. A tetejét lefedjük a harmadik lappal, és kissé rányomkodjuk. A kisebb tortáhasonlóan elkészítjük. Mindegyik tetejét dekoráljuk gyümölcsökkel, és szórjuk meg porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.