Elkészítés: 1. A tésztához való alapanyagokat összegyúrjuk, majd kb. 30 percig hűtőben pihentetjük.
2. A töltelékhez a 10 dkg étcsokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd a 0,5 dl langyos tejszínt hozzákeverjük. Forrásig melegítjük, és elkeverjük benne a 2 dkg vajat, majd kihűlésig félretesszük.
3. Miután a krém kihűlt, összekeverjük a mascarpone krémsajttal, hozzáadjuk az áttört gesztenyemasszát, és rummal ízesítjük.
4. A kosárformákba belenyomkodjuk a tésztát, és 160-170 º C-os sütőben kb. 25 percig sütjük.
5. A kihűlt tésztát betöltjük a krémmel, majd olvasztott csokoládéval bevonjuk a tetejét.
6. Ha a csokoládé megdermedt, marcipánnal díszítjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.