A gesztenyét összegyúrjuk a többi hozzávalóval, és egy közepes méretű, szögletes tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőszekrénybe rakjuk, míg elkészítjük a középső réteget.
A vaníliás pudingporokat simára keverjük egy-két deciliter hideg tejben.
A többi tejet felrakjuk főni, és ha már forr, hozzáöntjük a pudingporral elkevert tejet, és egy-két perc alatt sűrűre főzzük.
Még forrón belekeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot.
Ha kihűlt, akkor robotgép segítségével belekeverjük a puha vajat.
Rákenjük a gesztenyés alapra, visszatesszük a hűtőszekrénybe egy-két órára.
Végül a tejszínt habbá verjük a porcukorral, rákenjük a vaníliakrémre, és ismét visszatesszük a hűtőszekrénybe.
Tálalás előtt étcsokoládét forgácsolunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.