Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, és pirítsuk meg őket az olívaolajon. Keverjük hozzá a paradicsompürét, és pirítsuk együtt néhány percig. Adjuk hozzá a zöld fűszereket és a cukrot, sózzuk, borsozzuk meg, és öntsük fel 2 dl vízzel. Közepes lángon főzzük 15 percig.
Közben reszeljünk le a burgonyát, és nyomkodjuk ki a levét. Dolgozzuk össze a tojással és annyi liszttel, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Hagyjuk állni a masszát néhány percig, majd formázzunk belőle hosszúkás nudlikat. Süssük őket aranybarnára az olajon, majd szedjük papírtörlőre. Tálaljuk a paradicsommártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.