A burgonyát alaposan megtisztítjuk, héjukat megdörzsöljük, és cikkekre vágjuk. Egy tálban összekeverjük egy kevés olajjal és a fűszerekkel.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár vízzel, lefedjük alufóliával, és előmelegített stőbe toljuk. Fél óra után levesszük róla a fóliát, és addig sütjük tovább, amíg a víz elpárolog, és a krumpli megpirul.
A hagymát apróra vágjuk, és egy közepes edényben kevés olajon megfonnyasztjuk. Levesszük a tűzről, megszórjuk 1 evőkanál pirospaprikával, hozzáadjuk a megtisztított és felaprított gombát és paprikát, majd felöntjük egy pohár vízzel.
A szójatejszínt egy tálkába öntjük, hozzáadunk 1-2 evőkanálnyi levet az edényből, hozzáadjuk a keményítőt is, és az egészet csomómentesre keverjük.
Amikor a zöldségek már kellően megfőttek, ráöntjük a keményítővel elkevert tejszínt, és az egészet összemelegítjük. A tepsiben sült burgonyával tálaljuk, és frissen vágott petrzselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.