Elkészítés: Az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, pirospaprikával megszórjuk, majd kevés vízzel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk.
A húst felkockázzuk, és a hagymán kissé
megpirítjuk. Felöntjük vízzel, beletesszük a paradicsomot, a paprikát, a zöldségeket, a gombát és pár szál petrezselymet, és készre főzzük.
Közben elkészítjük a csipetkét: a tojást sóval, liszttel összegyúrjuk. A széléből két ujjal csipkedjük a tésztát, és belefőzzük a levesbe. Ízlés szerint erős
paprikával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.