Elkészítés: A megmosott, lecsepegtetett kínai kelt 3 centis darabokra vágjuk, a megtisztított gomba szárát apróra daraboljuk, kalapját félcentisre szeleteljük. A hagymát és a fokhagymát nem túl finomra vágjuk és lesózzuk (így kicsit megpuhul). A csicsókát (ez el is hagyható, de nagyon finom benne – sajnos nem tárolható sokáig, nem kapható egész évben) megpucoljuk, 2 centis darabokra vagdossuk.
A felforrósított wokba kevés olajat öntünk, beledobjuk a hagymát, az aprított gombaszárat, gyorsan összerázzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, ráreszeljük a gyömbért. (Vigyázzunk, nehogy megégjen!) Ekkor rakjuk rá a gombaszeleteket, keverjük, rázzuk 3-4 percig, majd jöhet a kínai kel (ezt is le szoktam sózni előtte). Pár darab beáztatott szárított vargánya jó illatot és ízt kölcsönöz neki! 3 perc múlva ráöntjük az ecetet, a szója-, és halszószt. Lefedjük, 10-15 percig így hagyjuk kis lángon. Mikor felére összeesett, belerakjuk a csicsókát, jól összerázzuk (keverjük), ismét lefedjük.
Kevés hideg vízzel (vagy ha használtunk szárított gombát, annak az áztatólevével) kikeverjük a keményítőt, lassan hozzáadjuk, 1 percig még főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.