Elkészítés: 1.) Először elkészítjük a palacsintatésztát. A tejben eldolgozzuk a tojásokat, megsózzuk 1/2 kávéskanál sóval, majd simára keverjük a liszttel. Lefedjük, és fél órát pihentetjük. A zöldségeket megtisztítjuk, a gombát felszeleteljük, a zöldpaprikát és a meghámozott paradicsomot apróra vágjuk.
2.) A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, megfonnyasztjuk 3 evőkanál olajon. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a paprikakrémet, a paradicsompürét, a kakukkfüvet, sót és borsot, majd rádobjuk a gombát, és fedő alatt puhára pároljuk. Meghintjük a liszttel, ráöntjük a tejfölt, és összeforraljuk.
3.) Margarinnal kikenünk egy közepes nagyságú sütőtálat. A petrezselymet finomra vágjuk, 2 evőkanál olajjal együtt a palacsintatésztához keverjük. Kicsit vastagabb palacsintákat sütünk. Kettesével feltekerjük, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, a sütőtálba szórjuk, végül ráöntjük a gombapaprikást. 200 fokos sütöben 10-15 perc alatt átforrósítjuk, petrezselyemmel díszítjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.