Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, a tetejéről egy vékony kalapot levágunk, a belsejét kivájjuk. Az összeaprított hagymát az olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a pirospaprikát és a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és pörköltet készítünk belőle. A gombát a kivájt burgonyákba tesszük, és a kalapot ráhelyezzük. Tűzálló tálba tesszük, és mellérakjuk a kivájt burgonyadarabokat. A visszamaradt gombapörköltet összekeverjük a Knorr tepsis gombás pulykaszeletek Rafinériával és 3 dl tejszínnel, majd a burgonyákra öntjük. Sütőbe tesszük, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.