Elkészítés: Az uborkát és a paradicsomot kisebb kockákra vágjuk, beletesszük egy nagy tálba. A lilahagymát megpucoljuk, összevágjuk nagyobb darabokra. A zöldségekhez hozzárakjuk a salátát és az olívabogyót, az egészet meglocsoljuk olívaolajjal, félretesszük. Most jöhet a szósz: a fetát villával összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a kefirt, a borsot, a (szintén villával összenyomkodott) szardíniát, a péppé zúzott fokhagymát, a tejszínt és a végén egy pici olívaolajjal lazítjuk. Ráöntjük a salátára, jól összeforgatjuk, és egy kicsit hűtőbe tesszük. Ha lehűlt, fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.