A zöldségeket alaposan mossuk meg, a paprikákat vágjuk négyfelé, csumázzuk ki. A kígyóuborkát, a színes paprikákat, és a paradicsomot aprítsuk falatnyi darabokra. A megpucolt, felkarikázott lilahagymával és az olajbogyóval tegyük egy nagy salátástálba, csorgassuk le citromlével, olívaolajjal, majd szórjunk rá őrölt borsot és fűszerezzük oregánóval.
A fetasajtot vágjuk össze egy centis kockákra, majd szórjuk a salátára, és óvatosan keverjük össze. Legalább fél órára tegyük a hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.