Elkészítés: A gránátalmát kettévágjuk, majd egy kanál segítségével, óvatosan kiszedjük a magokat, a fehér hártyás részt teljesen eltávolítjuk. A hagymát és a gyömbért vékonyan leszeleteljük.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, majd elkezdjük párolni benne a hagymát, hozzátesszük a gyömbért is. Picit megsózzuk, és addig pároljuk, még a hagyma félpuha lesz. Ekkor rányomjuk a citromlevet, megszórjuk ízlés szerint színes borssal és az őrölt korianderrel. Hozzáadjuk a málnapépet (vagy ízlés szerint savanykás lekvárt), a mézet, jól összekeverjük, és pár percig tovább főzzük, közben kevergetjük.
Végül beletesszük a gránátalmamagokat, jól összekeverjük, és addig főzzük, hogy kissé besűrűsödjön.
Tálaláskor sült húsok vagy rántott sajt mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.