Elkészítés: A krumplikat maghámozom, 1/2 cm-es karikákra vágom, sós vízben 12-15 perc alatt megfőzöm. Leszűröm, hűlni hagyom. A paradicsomokat forró vízbe dobom, héjukat eltávolítom, a burgonyával megegyező vastagságúra szeletelem. A cukkinikat megmosom, az előbbiekhez hasonló karikákra vágom.
A tejfölt vagy tejszínt tálba öntöm, hozzáadom a tojást, az átpréselt fokhagymagerezdet, a reszelt sajtot, sót, borsot, és kézi habverővel alaposan összedolgozom. A sütőt 180 fokra előmelegítem.
Egy kis sütőtálat vékonyan kiolajozok, morzsával meghintem, a zöldségkarikákat egymással félig takarásban, váltakozva belerakosgatom. Megszórom oregánóval, majd ráöntöm a híg mártást.
A forró sütőbe tolom, nagyjából 20 perc alatt készre sütöm. Aki szereti, ha a teteje erősebben megpirul, az utolsó 5 percben grillfokozatra állíthatja a sütőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.