A grillezett csülökhöz a csontozott csülköt feldaraboljuk. A grillpác fűszerkeveréket 2 dl olajban elkeverjük, beletesszük a csülökdarabokat és egy éjszakán át hűtőben állni hagyjuk.
A grill serpenyőt/tárcsát felhevítjük, beleöntünk 2 dl olajat és szép pirosra grillezzük a húst.
Amikor elkészült, a megmaradt fűszeres olajban a megtisztított gombákat is meggrillezzük.
A majonézt és a joghurtot egy tálban összekeverjük. A sülteket a joghurtos öntettel csurgatott friss kevert salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.