A páchoz a megtisztított fokhagymát présen átnyomjuk, majd egy tálban összekeverjük a csiliporral, a fahéjjal, a paprikával és az olajjal. A hideg vízben megmosott, leszárított húst kb. 3 cm-es kockákra vágjuk, a pácba forgatjuk és letakarva a hűtőbe tesszük legalább 30 percre.
A grillt előkészítjük közepes hőfokon történő direkt sütésre. A pácból kiemelt húskockákat konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük, és fém sasliknyársakra vagy előzőleg beáztatott fapálcikákra húzzuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a forró rostélyra helyezzük, majd körbeforgatva sütjük kb. 10 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.