Elkészítés: Hagyományos, ám jó sűrű pörköltöt készítünk (tehetünk bele kissé erős, zöldpaprikát is). Felengedjük vízzel, felforraljuk, és ha kész (azaz megpuhult) a hús, megfűszerezzük, és beletesszük a kockára vágott burgonyát. Csendesen forraljuk, amíg megpuhul a krumpli. Egy külön fazékban nokedlit készítünk: egy bögrében 1 tojás + egy marék liszt + só + víz - keverékéből nokedli tésztát készítünk, és forró vízbe szaggatjuk. Leszűrjük, és a kész gulyáslevesbe keverjük.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.